085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Computer support zakelijk Leiden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een computer support zakelijk in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een computer support zakelijk die werkzaam is in Leiden

Netwerk & Internet

Een specialist kan helpen bij het aanleggen, uitbreiden en repareren van netwerken. Ze kunnen verschillende soorten netwerken voor u aanleggen. Bij grotere bedrijven is het raadzaam om met een client-server netwerk te gaan werken, terwijl bij kleine bedrijven peer to peer netwerken voldoende zijn. Er kan een voor u een op maat gesneden netwerk worden aangelegd aan de hand van uw wensen, financiële mogelijkheden en toekomstplannen.

Internet

Ook zijn wij er voor het aanleggen van diverse soorten internetverbindingen. Heeft u van uw provider een installatiepakket ontvangen maar weet u niet hoe dit moet? Of heeft u zelf geen tijd om uw internet te installeren? Een specialist helpt u graag en kan onder andere de volgende verbindingen voor u aansluiten:

  • via de analoge lijn
  • via de ISDN lijn
  • via een ADSL verbinding
  • via een kabelverbinding

Wilt u met meerdere computers gebruik kunnen maken van een internetverbinding? Ook hiervoor kunt u een specialist inschakelen. Ze kunnen dit bijvoorbeeld voor u realiseren door de bekabeling aan te passen of door een draadloos netwerk te installeren.

Contact met een computerexpert werkzaam in Leiden

Wilt u meer informatie over de diensten en de mogelijkheden van een computerexpert in de regio Leiden?  Bel 085 - 106 1600 voor meer informatie. U kunt ook het contactformulier invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606