0800 Computer
https://leidencomputer.nl
Computerhulp nodig?
Bel gratis naar:
0800-2667883

Netwerk & Internet

Aanleggen van netwerken door 0800 Computer

0800 Computer is uw expert in het aanleggen, uitbreiden en repareren van netwerken. Wij kunnen verschillende soorten netwerken voor u aanleggen. Bij grotere bedrijven is het raadzaam om met een client-server netwerk te gaan werken, terwijl bij kleine bedrijven peer to peer netwerken voldoende zijn. Wij maken voor u een op maat gesneden netwerk door eerst samen met u in gesprek te gaan en daarin uw wensen, financiƫle mogelijkheden en toekomstplannen te bespreken.

Internet

Ook zijn wij er voor het aanleggen van diverse soorten internetverbindingen. Heeft u van uw provider een installatiepakket ontvangen maar weet u niet hoe dit moet? Of heeft u zelf geen tijd om uw internet te installeren? Wij helpen u graag en kunnen onder andere de volgende verbindingen voor u aansluiten:

  • via de analoge lijn
  • via de ISDN lijn
  • via een ADSL verbinding
  • via een kabelverbinding

Wilt u met meerdere computers gebruik kunnen maken van een internetverbinding? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij kunnen dit bijvoorbeeld voor u realiseren door de bekabeling aan te passen of door een draadloos netwerk te installeren. Met onze service haalt u kwaliteit in huis!

Storing

Heeft u last van een storing in uw netwerk of uw internetverbinding? Wij kunnen u direct helpen en zijn u graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring weet 0800 Computer als geen ander waar de problemen vandaan komen en hoe deze zo snel mogelijk opgelost kunnen worden!

Contact met 0800 Computer

Wilt u meer informatie over de diensten van 0800 Computer in Leiden of heeft u direct een computerspecialist nodig? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-2667883. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


Gerealiseerd door Allfree