0800 Computer
https://leidencomputer.nl
Computerhulp nodig?
Bel gratis naar:
0800-2667883

Online back-up

Sla uw waardevolle documenten online op!

Het is verstandig om de waardevolle gegevens die op uw computer staan veilig te stellen door regelmatig back-ups te maken. Wij bieden daarom de mogelijkheid om kopieën van uw data op een veilige andere locatie op te slaan, zodat u zeker weet dat uw documenten veilig staan en dat u er geen omkijken naar heeft!

0800 Computer voor uw netwerk

0800 Computer biedt u de mogelijkheid uw documenten veilig te laten back-uppen door ons 0800 Computer. Dagelijks worden al uw gegevens opgeslagen in verkleinde en versleutelde vorm. Deze bestanden zijn voor niemand toegankelijk, alleen u kunt deze bestanden bekijken. Wij garanderen de privacy en de veiligheid van uw documenten.

Overal toegang tot uw bestanden

U kunt via iedere locatie met een computer bij uw bestanden komen. Dit netwerk biedt de mogelijkheid tot 100GB aan bestanden op te slaan, zodat u meerdere computers op één account kunt aansluiten.

Gemakkelijk

Wanneer u aangeeft gebruik te willen maken van ons back-upsysteem downloaden wij uw bestaande bestanden naar de back-up server. Daarna zullen dagelijks alleen de bestanden vervangen of toegevoegd worden die u heeft aangemaakt of gewijzigd. Zo gemakkelijk werkt het back-upsysteem van 0800 Computer!

Rapportage

Wanneer er een back-up van uw documenten is gemaakt, krijgt u hiervan een rapportage per email. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status van uw back-ups.

Contact met 0800 Computer

Wilt u meer informatie over de diensten van 0800 Computer in Leiden of heeft u direct een computerspecialist nodig? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-2667883. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


Gerealiseerd door Allfree